„Digitální karavan“ do společnosti Jubangyuan Group Shandong Jingrui

Dne 26. července vstoupila „digitální karavan“ federace odborových svazů Jinan do podniku štěstí v okrese Zhangqiu – Shandong Jubangyuan špičkového vybavení Technology Group Co., LTD., aby vyslala intimní služby pracovníkům v první linii. Gong Xiaodong, zástupce ředitele střediska služeb pro zaměstnance města Jinan, Liu Renkui, zástupce tajemníka stranické skupiny a místopředseda okresní federace odborových svazů, Jing Fengquan, zástupce tajemníka stranické pobočky skupiny Jubangyuan a předseda skupiny odborového svazu a na aktivitě se podíleli Lei Guangni, personální ředitel a místopředseda odborového svazu.
1V oblasti bezplatné kliniky poskytuje diagnostický a léčebný tým centrální nemocnice Jinan bezplatné klinické služby pro pracovníky v první linii, jako je měření glukózy v krvi a krevního tlaku, chirurgie štítné žlázy a prsu, endokrinologie, intranervové, intrakardiální, intrakardiální -trávicí atd., provádí pečlivé vyšetření každého pracovníka, trpělivě se ptá na jeho fyzický stav a poskytuje osobní zdravotní poradenství nebo návrhy léčby. Veďte zaměstnance k rozvoji zdravého životního stylu
2
Místo události také zřídilo manželství a randění, duševní zdraví, kariérové ​​poradenství, právní poradenství a další služby Windows, firemní zaměstnanci přišli do stánku, aby zastavili výměnu, konzultace na místě, personál na místě trpělivě zodpověděl všechny otázky a zaměřená na poskytování odborných názorů a návrhů, byla chválena většinou pracovníků.
3Odborové svazy Skupiny vždy převzaly odpovědnost za ochranu legitimních práv a zájmů zaměstnanců a budování harmonického vztahu mezi podniky a zaměstnanci. V dalším kroku bude odborová organizace Skupiny nadále prosazovat účel sloužit zaměstnancům z celého srdce, hluboce chápat potřeby zaměstnanců, inovovat pracovní metody, dále zlepšovat spokojenost zaměstnanců a hrát pozitivní roli ve společném růstu společnosti. podniky a zaměstnanci.


Čas odeslání: srpen-06-2024

Pošlete nám svou zprávu:

Zde napište svou zprávu a pošlete nám ji